Ovo je najpoznatiji aksesoar 2023. i naći ćete ga u garderobi svog oca

Aksesoar koji svi influenseri imaju u svojoj kolekciji.

Uloga aksesoara je svima nama poznata. Upravo oni čine izgled zanimljivijim, posebnijim, a više puta preuzimaju ulogu protagoniste i upadaju u oči. Pored torbi i cipela, šalova i nakita, postoji još jedan dodatak koji je, čini se, privukao pažnju modnih ličnosti.

Razlog zbog kog je takozvani džokejski šešir, ovaj vanvremenski i veoma cool detalj, poslednjih meseci postao jedan od mikro trendova koji obožavaju modni influenseri jeste njegov fantastični stil. Ovaj stil šešira koji nas više podseća na kačket nije nikakva novina u svetu mode, a spada u kategoriju aksesoara koji se mogu nositi tokom svih godišnjih doba. Međutim, poznate fashioniste i modeli poput Else Hosk, Emili Sindlev, Anabel Rozendal i Pernil Tejsbek počele su da mu poklanjaju sve više svoje pažnje.

Ako ste pomalo neodlučni u pogledu stajlinga, autfiti modnih stručnjaka će vas uveriti da ovaj komad nije tako teško dodati svojim ležernim odevnim kombinacijama. Za početak, možete uložiti u džokejsku kapu u osnovnoj nijansi poput crne, bež i bordo ili čak pozajmiti jedan od svog brata, partnera ili čak svog tate ako ga ima u svojoj kolekciji. Možete još više da eksperimentišete sa modelima jarkih boja poput zelene i crvene ili čak sa štampanim dezenima. U svakom slučaju, primetićete da čak i takav osnovni dodatak kao što je ovaj šešir može odmah da transformiše čak i najjednostavniji izgled.

U galeriji vam otkrivamo kako ga nose najpoznatije uticajne ličnosti u svetu mode:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group