Moda - Aksesoari

Oversized šalovi za prijatne zimske dane koji su pred nama

Velike i bogate marame i šalovi u centru su zbivanja već nekoliko godina.

Međutim ove sezone im se pridružuju i njihove još veće sestre – oversized varijante, koje deluju tako toplo i prijatno za nošenje. Ako ste žudeli za mekim i stilskim dodacima koji će sa lakoćom upotpuniti vaš stil, ovi šalovi su savršen izbor za vas.

 

Ukoliko vam teško pada izvlačenje ispod pokrivača ujtro kada treba da napustite kuću, uz ove grandiozne šalove, imaćete utisak da niste ni ostavili ćebe sa kojim ste se pokrivali. Udobni, prijatni i ležerni učiniće da vam vreme na otvorenom bude maksimalno prijatno. A kako modni stilisti predviđaju, ovaj detalj nikad neće izaći iz mode, s toga je on vaša isplativa investicija.

KAKAV BI OVERSIZED ŠAL TREBALO DA POTRAŽITE?

Savet modnih stručnjaka je da to bude šal u punom koloru. Ove sezone fokus je na pastelnim i zemljanim tonovima. Takođe negde na polovini godine pridružili su nam se i zanimljivi printovi, pa ako ste raspoloženi za nešto ležerniji autfit potražite šal sa animal printom, kariranim dezenom, prugicama ili polka tačkicama. Jednostavnije kombinacije poput crnih, belih i krem šalova odgovaraće većini zimske garderobe, ali je uvek poželjno mestimično izaći iz sigurne zone. Akcentni oversized šalovi su rezervisani samo za one najsmelije. Ako ste među njima ne oklevajte da se umotate u vuneni, pamučni ili šal od kašmira žute, crvene ili plave boje.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group