Moda - Aksesoari

Odvažne žute torbe koje će osvežiti vašu pojavu

Odevni predmeti u žutom koloru apsolutni su hit ove godine.

Pored haljina, košulja i pantalona, ono na šta savremena dama ne sme nikako da zaboravi su aksesoari u žutoj boji. Našu današnju temu posvećujemo upravo njima – neizostavnim pratiocima ženskih koraka, torbama u različitim nijansama žute boje koje će osvežiti vašu pojavu ovog proleća. Kako ih kombinovati sa ostatkom prolećne garderobe i zaista zablistati, otkrijte u redovima koji slede.

Nošenje torbe u žutom koloru je odraz odvažnog stila. Samim tim, odevni predmeti koje treba da odaberete uz nju treba da prate njen tempo. Ona će bez mnogo pompe ulepšati svaki vaš korak, svojim živahnim i osunčanim izgledom, bilo da ste krenuli na posao sa njom ili ste je poneli sa sobom u popodnevnu šetnju.

Ako ste ljubitelj monohromatskog izgleda, ovakva jedna torba može da bude pun pogodak. Ona će osvežiti vaš crno-beli, ili sivo-beli autfit dodavajući mu izvesnu dubinu. Takođe sa njom u priči nećete morati da brinete da li ste dobro uskladili boje i da li je vaša pojava suviše monotona. Ukoliko pak preferitate neutralne boje pri odevanju i volite ležerne kombinacije koje uključuju jednostavne teksas farmerke i bele majice, ovakva jedna torba će doći kao savršena dopuna vašem stajlingu.

U kombinaciji sa vašim omiljenim prolećnim cipelama ili sandalama, naočarima žutih okvira ili šeširom na glavi, žuta torba može da postane vaš adut u svim prilikama kada poželite da se pojavite u javnosti sa stilom. Zavirite u našu galeriju i pronađite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Styloholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group