Moda - Aksesoari

Novi zimski trend – šik marame za glavu

Nekada opšte popularne, a poslednjih godina gotovo zaboravljene, marame na glavi bile su odraz ženstvenosti i stila.

Nosile su ih dame prefinjenog stila širom sveta, pri čemu su ujedno bile modni i vrlo praktičan detalj. Međutim nešto tako korisno i lepo, nikad zapravo i ne izlazi iz mode. Ove godine modni stiliski i fašionisti u sve većem zamahu prikazuju marame na glavi, a ako se pitate kako ih nositi sa stilom, na pravom ste mestu. Otrkivamo vam male tajne velikih umetnika kada su modne kombinacije u pitanju, sa detaljem u vidu marame.

MARAMA SA UPEČATLJIVIM PRINTOM

Ako volite monohromatske kombinacije odevanja, preporuka je da potražite maramu sa upečatljivim printom koja će osvežiti vašu pojavu. To mogu biti polka tačkice, karirani dezen, prugice, cvetni detalji ili animal print. Marame od kašmira su među najatraktivnijim varijantama, dok su iza njih vunene kombinacije kao stvorene za izrazito hladne zimske dane.

JEDNOBOJNE MARAME

Posebna lepota skriva se u jednobojnim maramama za glavu. Pastelne boje, neutralni tonovi ali i duboke nijanse poput bordo i ljubičaste, savršene su za kreiranje vrlo privlačnog autfita. One su vrlo zahvalne za kombinovanje sa ostatkom garderobe, bilo da birate svetliju ili tamniju odeću. Topli kaputi savršeni su za nošenje uz širi spektar marama za glavu.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group