Moda - Aksesoari

Nova Paco Rabanne kolekcija torbi inspirisana solarnim sistemom

Svaki put kada Paco Rabanne brend predstavi svoju novu kolekciju, znate da možete da očekujete nešto ekskluzivno.

Bilo da je u pitanju parfem ili ženska torba, efekat je uvek zadivljujući. Ovom prilikom pred vama je torba koja nosi naziv Pacoio. Paleta matirane kože poslužila je za pravljenje ove vrlo neobične torbe koja krade svetla reflektora.

Ova torba je izvrsan dodatak sjajnoj liniji torbi koje krase šljokice, a sa kojima smo imali zadovoljstvo da se nešto ranije susretnemo. Torba Pacoio je inspirisana Io-om, jednim od četiri meseca koji kruže oko Jupitera. Sama torba je izrađena od kožnih izreza u obliku meseca povezanih međusobno metalnim prstenovima.

Torba je predstavljena od strane brenda u 6 različitih veličina koje se mogu nosti u najrazličitijim situacijama: Cabas predstavlja prostranu torbu, Mini Cabas ima kaiš koji se može ukloniti i Mini koja je dovoljno velika da u nju stane vaš moblini telefon. Pored toga tu su Crossbdy Pochette, svestrana Bucket i Angle torba sa ručkom na vrhu.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte magični svet najnovije kolekcije torbi koje vam s ponosom predstavlja Paco Rabanne.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group