Nova omiljena torba modnih insajdera je brenda Miu Miu

Miu Miu ima mogućnost da bilo koji od njihovih dodataka učini viralnim, nije bitno da li je to heklana torba ili oksford cipele.

Mašta italijanske dizajnerke Mjuče Prade nepresušan je izvor kada su u pitanju traženi predmeti. Ne zaboravljamo da brendu Miu Miu dugujemo opsesiju mikro suknjama, ali i teniskim šik izgledom, pa svaka nova ponuda zaslužuje našu pažnju. Najnoviji uspeh brenda je torba sa kojom Miu Miu ponovo predstavlja svoj prošiveni klasik.

Serija se zove "Matelasse" i italijanski brend je kreirao mini torbu koja je oduševila modne stručnjake. Emili Ratajkovski je poslednja zvezda koja se odlučila za ovu torbu u crnoj boji, uz tamne pantalone i beli grudnjak i kontrastne narandžaste japanke.

Torba, koju već možemo da vidimo u kolekciji Miu Miu za jesen/zimu 2022., savršene je veličine da postane osnovni element za svaki dan, a istovremeno je i savršena torba za večernje izglede. Možete je nositi uz mnoge kombinacije: savršeno izgleda sa laganim pletenim odevnim komadima u jorgovanoj nijansi ili party detalj koji se kombinuje sa sofisticiranom haljinom, kako nam je pre nekoliko dana pokazala Emili Sindlev.

Naravno, Miu Miu torbu možete kombinovati jednostavno sa svojim farmerkama. Dodatak je dostupan na sajtu brenda u raznim bojama, od žute do crvene, kao i paun plavoj, koja je jedna od najpopularnijih na Instagramu. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group