NIKE kupaći kostimi slave klasičan dizajn & jarke boje

Ovako bi se u najkraćem mogla opisati najnovija kolekcija kupaćih kostima kuće Nike za koju već sada kažu da će udovoljiti podjednako ženama i muškarcima.

A kako i ne bi, kad se već u samom startu izdvajaju klasični, dobro poznati krojevi, ovoga puta provučeni kroz moderne, trendy boje koje akcenat stavljaju na mladost i entuzijazam. Kad smo već kod entuzijazma, važno je odmah na početku pomenuti da se radi o eko-kolekciji inspirisanoj uličnom odećom, i napravljenoj od recikliranih tkanina, što je još jedna novost kojom se ovaj proizvođač može pohvaliti.

Inspiraciju su, kako kažu, pronašli u najsmelijim sportistima današnjice. Upravo njihovu smelost i otvorenost ka novim idejama pronalazimo u nizu živih boja i grafika.

Modeli se izvrsno uklapaju, izgledaju krajnje udobno i podržavaju potrebe svakodnevnog tempa života, a dolaze u jednodelnim, bikini i mid-varijantama.

Nas je konkretno zainteresovala ženska paleta proizvoda za plivanje koji su izrađeni od vrhunskog trikotažnog pletiva, 100% reciklirane postave kao i 85% recikliranog spoljnog dela dresa. Na ovaj način tradicija je perfektno spojena sa onim modernim aspektom priče, pa se stiče utisak da će upravo modeli koje imate prilike da vidite postati pravi hit i izbor žena širom sveta.

Photo: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group