Naučite da vezujete maramu na sasvim drugačije načine

Marame su neophodan aksesoar kada želite brzo da kreirate jedinstveni izgled.

Uz naš mini vodič naučite kako da vezujete maramu na glavi i na taj način stvorite unikatan izgled koji će sve oduševiti, a što se tiče biranja dezena marame - sve je dopušteno; šarene marame, cvetne, na pruge, tufnice...

1. Afrički stil

Pre nego što počnete da vezujete maramu, skupite kosu u punđu, a onda maramu obmotajte oko glave, tako da čvor ide napred. Sada vam je samo ostalo da krajeve koji ispadaju ubacite unutar marame.

2. Široki povez

Ovo je opcija koja uglavnom stoji svim damama i može se nositi u svakoj prilici. Savijte maramu u široku traku i zavežite je iza glave. Najbolje izgleda uz frizuru u stilu '60-ih - sa punđom na vrhu glave.

3. Prednje vezivanje

Frizure sa dodatkom marame uvek izgledaju vrlo elegantno i zanimljivo, pogotovo kada je aksesoar vezan u mali prednji čvor.

4. Romantična mašna ili cvet

Vezivanje marame na ovaj način će vas garantovano staviti u prvi plan, gde god da ste. Da biste povećali efekat, izbaerite svetlu ili što šareniju maramu.

5. Tradicionalni stil

Tradicionalni način nošenja marame nije izašao iz sveta mode, u to budite sigurni. Ako je marama koju ste izabrali velika, najbolje je da napravite opušteni čvor na vratu, a ako je maka onda je nosite u stilu '70-ih.

6. Piratski stil

Najlakši način da nosite maramu na glavi jeste u ovom „piratskom“ stilu, kao bandanu. Na ovaj način će vas marama zaštititi od sunca tokom vrelih letnjih dana, a uz odgovarajuće naočare za sunce - izgledaće magično.

7. U stilu '70-ih

Zavežite maramu u stilu kao da to uopšte nije teško. Stavite je prvo na glavu, ukrstite joj krajeve ispod brade i lagano zavežite iza vrata. Lako, a stilizovano.

8. Turban stil

Najjednostavniji način da zavežete maramu jeste da je tretirate kao peškir koji stavljate na glavu, kada operete kosu. Nagnite se unapred i napravite od krajeva marame čvrste trake i ubacite ih u slobodni prostor iza glave.

9. Marama u pletenici

Ovo je interesantna kombinacija našeg omiljenog aksesoara i takođe omiljene frizure. Tada je možete podići na teme ili napraviti od nje nisku i zanimljivu punđu.

10. Marama kao dodatak punđi

Napravite opuštenu punđu na temenu glave (može i niska punđa), a zatim je uvežite maramom. Kao i sa pletenicom, vaša frizura će izgledati unikatno i naravno zanimljivo.

U galeriji pogledajte najlepše priimere.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group