Naočare za sunce koje će obnoviti vaš stil ovog leta

Maj je idealno vreme da počnemo sa obnavljanjem garderobe za sezonu proleće/leto 2022.

Obično dajemo prednost odeći koju ćemo nositi ove sezone, kao i dodacima kao što su torbe i cipele. Međutim, ovo nisu jedine kategorije koje zahtevaju „osveženje“. Naočare za sunce su jedan od najosnovnijih modnih dodataka sezone, jer će zaštititi oči od sunca koje postaje sve jače i jače.

Naočare za sunce, dakle, imaju dvostruku svrhu: zaštitu i stil. Njihovi dizajni mogu lako da odigraju ulogu koju na primer ima komad nakita u izgledu i nadograde vaš izgled. Uostalom, nije slučajno da skoro svaka žena ima nekoliko pari naočara u svojoj kolekciji. Osim toga, pored onih dizajna koji odgovaraju trendovima svake sezone, tu su i klasični dizajni u vanvremenskim i neutralnim bojama, koje možete nositi u svakoj situaciji, bez obzira na trenutne trendove.

Sunčane naočare „cat-eye“, predimenzionirane siluete sa kvadratnim ili okruglim ramom, naočare u boji, modeli sa glomaznim logotipima su vanvremenske opcije koje se iznova vraćaju i postaju deo kolekcija modnih dizajnera za leto koje je pred nama.

U galeriji pogledajte modele koji su se izdvojili iz novih kolekcija renomiranih modnih kuća.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group