Moda - Aksesoari

NANUSHKA naočare za moderne boeme

Nanushka je dobro poznato ime svim ljubiteljima takozvanog neformalnog stila.

Ipak, za one koji ne znaju, radi se o mađarskom proizvođaču “svestrane” dnevne garderobe za modernog čoveka s ciljem stvaranja novog, opuštenijeg oblika lepote. Do sada smo imali prilike da uživamo u njihovim ljupkim džemperima kao i podjednako zanimljivim kaputima i jaknama koje su bile hit prošle sezone, a od danas i u Nanushka naočarama!

A po rečima Sandre Sandor, master mind-a koji stoji iza ovog brenda, ovako nešto je bilo sasvim logičan “naredni korak”, s obzirom na to da su naočare ne samo funkcionalni nego i neizostavni stilni dodaci.

One svakom stilu daju istinski osećaj kreativnosti, a kada je Nanushka u pitanju – dozvoljavaju istraživanje inovativnih tehnika i u prvi plan stavljaju kontrast između različitih oblika, što i jeste srž dizajnerske filozofije ove modne kuće.

Za sezonu proleće/leto 2021 lansirano je 12 uniseks stilova za koje se s pravom može reći da su odraz Sandrine opčinjenosti minimalizmom i strukturom. Tako se u kolekciji mogu naći različiti oblici naočara – od klasičnog ovala i kvadrata pa sve do pilotskih, “cat eye” modela kao i neizostavnih ogromnih okvira.

Što se nijansi tiče, kupcima su na raspolaganju tamno zelena – boja kornjačinog oklopa, šampanjca, prozirno smeđa, braon, a može se naći i leopard print savršeno uklopljen sa zlatnom.

Svi komadi iz ove kolekcije, tačnije njihovi ramovi i stakla, napravljeni su od biološki razgradive plastike, dok je torbica predviđena za svaki od njih izrađena od ostataka zaliha njihove “cruelty-free” veganske kože.

Čini se da su vodili računa o svakom, pa i najmanjem detalju. Zato i ne čudi što svoju kolekciju potpisuju kao nešto što bi svaki moderni boem trebao da ima u svojoj torbi.

Da li ste vi jedan od njih?

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group