Moda - Aksesoari

Najpopularnije torbe za leto 2020

Koliko torbi u svom posedu ima jedna savremena žena?

Desetak, dvadesetak...više? Da li joj je zaista potrebna još jedna? Naravno, jer koga razmaziti ako ne sebe, tom malom sitnicom u obliku torbe, u koju staje sve što vam treba. Ženske torbe se često smatraju mestima na kojima se može naći sve, od igle do lokomotive. Ali to je samo iz predostrožnosti jer savremena žena treba da bude spremna za sve predviđene i nepredviđene situacije.

Šta vam svetski dizajneri ovog leta preporučuju kada su ženske torbe u pitanju? Mnogo toga zapravo. Ako ne želite da potrošite mnogo novca, a ujedno želite da dodate modernu notu svom izgledu, torbe koje ćemo vam danas predstaviti su kao stvorene za to. Elegantne, šik i vrlo ležerne, odgovaraće najrazličitijim prilikama i moći ćete da ih nosite uz širi spektar garderobe.

PROZIRNE TORBE

Ne tako davno, ova vrsta torbi je napravila opšti bum! Malo smo ih možda nepravedno zapostavili, ali smo ove sezone više nego ikad otvoreni ka retro efektima. Fascinantno u vezi sa njima je što se slažu uz najširi spektar garderobe od farmerki, preko romantičkih letnjih haljina do vrlo atraktivnih uskih mini suknji. Jedna napomena: ne treba da smetnete s uma njihovu prozirnost ni u kom trenutku.

OKRUGLE TORBE

Još jedan letnji hit koji osvaja ovacije širom sveta. Simaptične male okrugle torbice, kao stvorene su za vaše letnje izlaske i provod u gradu. U njih možda ne možete staviti kišobran, kompletnu kozmetiku, tablet i sl stvari, ali su sasvim dovoljne za novčanik, telefon i neizostavni crveni ruž. Priznaćete, više od toga savremenoj ženi nije potrebno da bi apsolutno blistala.

PLETENE TORBE

Ove torbe ste možda viđali na starim fotografijama ili u nekim časopisima od pre par decenija, jer su tada bile vrlo popularne. One su takođe napravile veliki zaokret u vremenu i pronašle svoje sigurno mesto u savremenom svetu. Ne plašite se da ćete sa njima izgledati staromodno, jer su i više nego u centru zbivanja ovog leta.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group