Najnovija kolekcija torbi brenda PRADA za proleće / leto 2021. godine

Iako smo još uvek okruženi zimskom idilom, san o dolasku proleća je svakim danom sve opipljiviji.

Sa dolaskom toplijih dana, ono što svaka savremena žena želi jeste da uz svoje omiljene sandale i haljine prošeta po gradu i svoju novu torbu. Kako bi zagolicala na vreme vašu maštu Prada vam nudi uvid u svoju najnoviju kolekciju namenjenu prolećnim i letnjim danima 2021. godine.

Veoma inspirativna kolekcija sa fokusom na aksesoare sadrži pregršt novih interakcija prepoznatljivih silueta kao što je fantastičan trend ove sezone – Cleo torba. Takođe zahvaljujući kolekciji koja je pred nama možemo da vidimo i prve kreacije Rafa Simonsa, koje sadrže najlonske rančeve sa podebljanim grafičnim otiscima, dostupne u crno-beloj verziji.

Tu je i izdvojeno izdanje Re- Edition 2000 najlonske mini torbe, izrađeno do crnog najlona i sa potpisom brenda ukrašeno kristalima u celini. Prepoznatljiv logotip Pradeine pločice vidi se u na svakoj torbi. Jednostavnost i elegancija najbolje su reči koje opisuju ovu kolekciju, stvorenu da zadivi i zaseni.

Ako ste u potrazi za aksesoarom koji će vas izdvajati iz mase ovog proleća, nova PRADA kolecija torbi je vaš savršen izbor.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group