Najlepše torbe iz Zare koje ćete nositi od jutra do mraka

Nakon pandemije, moda i trendovi su ponovo skrenuli pažnju na klasične komade garderobe, a to je uticalo i na filozofiju koju imamo prilikom kupovine. Cilj nam je kvalitet i ne nužno kvantitet, kao i investicije za koje znamo da nemaju rok trajanja. Ovo važi i za torbe.

Za to vreme smo shvatili da su najbolje torbe one koje nam nude praktičnost. Koliko god da volimo Jacquemus mini torbe, ili najizrazitije clutch modele poznatih brendova, ona koju ćemo prvo uhvatiti kada na brzinu izađemo iz kuće je torba koju možemo da nosimo ceo dan.

Dakle, ako tražite ovu savršenu torbu za svaki dan, imamo predloge za vas. Pronašli smo 10 Zarinih dizajna koji su oličenje svakodnevne torbe. Ove torbe su praktične (imaju dovoljno prostora da stavite sve što vam treba) i svestrane su (nose se od jutra do mraka). Međutim, njihov klasični dizajn znači da su „vansezonske“ (ne mare za trendove i bezvremenske su). Odnosno, one predstavljaju sve što nam treba od torbe za svaki dan.

Pogledajte galeriju fotografija i pronađite svoje favorite.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group