Najlepše planinarske cipele ubediće nas da krenemo na pešačenje

Malo je stvari koje su lepše od zimskog pešačenja. Planinarenje po svežem snegu, s pogledom na planine i doline prekrivene belinom, je kao ulazak u sopstvenu zimsku zemlju čuda.

Ali čak i ako niste ljubitelj prirode koji organizuje česta planinska putovanja, kladimo se da ste 2021. godine ozbiljno razmotrili mogućnost da nabavite par planinarskih čizama, koje su bile jedan od najpopularnijih stilova cipela na modnim pistama. Izgledaju zanimljivo zahvaljujući brojnim detaljima, kao što su masivni đonovi (jedan od najvećih trendova ove godine), šarene pertle i krznene postave...ili ste možda samo dobili inspiraciju iz nedavnog pojavljivanja Blejk Lajvli u bordo planinarskim čizmama i želite da kopirate njen izgled.

Planinarske čizme su stil koji se vraća 2021. godine, a kuće kao što su Miu Miu i Jacquemus su ih uključili u svoje kolekcije.  

Pronašli smo najbolje modele - među njima su čizme napravljene da izdrže najteže uslove, predstavljene od strane brendova povezanih sa planinarenjem i samim avanturama.

Dakle, bilo da se spremate za ekskurziju na kojoj ćete osvojiti planinu, ili želite da vam bude toplo u šetnji gradom, najlepše planinarske cipele otkrijte u galeriji fotografija. 

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group