Mrežaste baletanke: 10 najunikatnijih modela koji će biti na vašoj listi želja

It-cipele koje su osvojile poverenje ljubitelja mode.

Najveći povratak iz 2000-ih u oblasti mode su niko drugi do baletanke, koje su uspele da osvoje modnu publiku i dominiraju garderobama modernih žena. Baletanke su već nekoliko sezona pronašle svoje mesto u kolekcijama zaljubljenika u modu i šire, obezbedivši prisustvo u kolekcijama najvećih modnih kuća. Međutim, ovog proleća u trendovima nalazimo verziju baletanki za koje smo već uvereni da ćemo ih nositi ovog leta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHOWROOM (@shpshowroom)

I ove sezone „naked trend“ bio je jedan od najzastupljenijih na modnim pistama za proleće/leto 2024, tako da je njegov uticaj stigao i do cipela. Tačnije, od prošlog leta su se pojavile mrežaste baletanke, odnosno one koje su umesto kože ili tkanine imale mrežicu ili neki materijal sa perforiranom površinom. Sve je počelo naglom potragom za ovim cipelama 2023. godine, zahvaljujući mrežastom paru brenda Alaia (koji je najpopularniji u ovom stilu).

Stidljivo su i ostale kuće lansirale svoje modele, jer se pokazalo da mrežaste baletanke imaju prihvaćenost u javnosti, jer je reč o veoma ženstvenom i elegantnom paru cipela.  

Nastupi poznatih modnih insajdera dokazali su da su mrežaste baletanke tu da ostanu i da će biti par koji ćemo videti svuda tokom proleća i leta. Dakle, ako i vi želite da isprobate ovaj specijalni par baletanki i dodate ih u svoju prolećnu i letnju garderobu – mi smo preuzeli inicijativu da prikupimo modele koji su nam ukrali srca.

10 najunikatnijih baletanki koje će se naći na vašoj listi želja pogledajte u galeriji fotografija.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group