Moon bag: Ovo je najmodernija torba jesenje sezone

Među trendovima torbi koji će se snažno vratiti u jesen 2022. je i „moon bag“, model koji sve više osvaja ulični stil.

Torba u obliku meseca je već opisana kao nova „hobo“ torba, jer još više odgovara minimalističkoj estetici ove ere. Oblik torbe je zakrivljen i skoro okrugao, ali zadržava svoju strukturu, za razliku od mekanih torbi koje više odgovaraju boemskom izgledu.

Ove sezone „moon bag“ nalazimo u kolekcijama vodećih kuća, među top novitetima. Jodie torba je hit modne kuće Bottega Veneta, Beatrice iz brenda Khaite, Le Cagole iz Balenciage i torba Staud Moon, jednostavno potvrđuju da je ova torba It i da odgovara svakoj garderobi, od najelegantnije do Y2K. Dominaciju Moon torbe istakle su i street style zvezde na Nedelji mode u Njujorku, koje su ovaj stil prikazale u mnogo različitih verzija.

Moon torba: Koji stil odabrati?

U zavisnosti od vašeg svakodnevnog života i vaših ličnih potreba, naći ćete torbu mini ili srednje veličine, koja prati ovu liniju. Moon torba je moderna, ali i dovoljno klasična da bude odlična investicija za vašu kolekciju. To može biti torba za rame sa podesivim kaišem ili ručna torba, ali takođe ćete je naći u ekstra glam verziji, sa kristalima, kako biste je uključili u večernji izgled.

Sa mesecom mode koji je u toku, jedva čekamo još više stajlinga koji su uputpunjeni „moon“ torbom. U zemljanim bojama, vanvremenskoj crnoj ili zabavnijim nijansama, odabrali smo najlepše modele koji zaslužuju mesto u vašem garderoberu.

Otkrijte ih u galeriji fotografija.  

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group