Mokasine tokom leta? Supermodeli kažu „Da“

Naša prva pomisao kada je u pitanju letnji stil su, naravno, ravne i sandale sa visokom potpeticom, ali izgleda da supermodeli imaju drugačije mišljenje.

Umesto seksi sandala, Kendal Džener, Bela Hadid i Hejli Biber biraju udobne i sofisticirane mokasine, kombinujući ih sa letnjim odevnim kombinacijama.

Proučavali smo najnovije stajlinge najmodernijih devojaka da bismo dobili ideje iz trenda koji su odobrili supermodeli.

Mokasine i crni blejzer

Hejli Biber u crnom blejzeru i mokasinama

Objektiv paparaca je snimio Hejli Biber u Njujorku u seksi i istovremeno sofisticiranom odevnoj kombinaciji. Izaberite dugi crni blejzer i mikro suknju i kombinujte ih sa mokasinama i belim čarapama.

Mokasine sa farmerkama i majicom bez rukava

Kendal Džener u mokasinama i farmerkama

Kendal Džener je za svoj ležerni izgled izabrala minimalističke i elegantnije mokasine, sa farmerkama visokog struka i vrlo jednostavnom sivom majicom bez rukava.

Mokasine sa pencil suknjom

Bela Hadid u pencil suknji i mokasinama

Bela Hadid je nosila pencil midi suknju, majicu i duks i odlučila da ih kombinuje sa visokim čarapama i mokasinama.

Čak i ako ne pomišljate da nosite mokasine tokom leta, ono što vredi imati na umu je da se vratio trend „school girl“ , što potvrđuju Miu Miu, Prada i Gucci. Mokasine možda nisu naš prvi izbor za letnji ulični stil, ali mogu da uravnoteže čak i seksi odeću, kao u slučaju Hejli Biber. Zato tretirajte mokasine kao Converse patike ili Birkenstock, odnosno kao bezvremenske cipele koje možete da nosite većinu meseci u godini. Mokasine se mogu kombinovati i sa farmerkama i sa cvetnim haljinama, odnosno sa svim letnjim stvarima koje već imate. Naravno, mokasine su i vrhunska obuća za prelazni period koju uvek nosimo odmah posle letnjih odmora, pa u svakom slučaju zaslužuju mesto u našoj garderobi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group