Modni detalj ili pečat stila - pirsing na ušima

Pirsing na ušima jedan je od najsuptilnijih oblika, ali on i te kako može da skreće pažnju, pa i da bude glavni pečat ličnog stila.

Tetovaže su trajne, dok rupice od pirsinga mogu da zarastu vremenom. To je jedno od mišljenja onih koji se opredele za ovaj vid promena na telu, a nekako najveći broj izabere pirsing na ušima.

Količina, pozicija i oblik variraju od ličnih preferencija ljudi, ali koliko može da deluje fenomenalno, tako može da bude i preterano, sve zavisi od ukusa kojim su birane minđuše, ali i mesta na kom su postavljene.

Većina ljudi koja se odluči za pirsing uglavnom odabere upravo uši, što zbog jednostavnosti, što zbog suptilnog iskazivanja stava, što zbog stepena bola. Naime, uši, izuzev hrskavice, su među najniže rangiranim kada je količina bola u pitanju.

Ovakav pirsing može da bude idealan kada je iskazivanje modnog stala i preferenci u pitanju, od uobičajnog zna da napravi spektakularno, ali i da podigne nivo elegancije kada se lepo kombinuje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group