Louis Vuitton predstavlja prve uniseks patike

Sa svojim ekološki odgovornim dizajnom, napravljene od 90% recikliranih i bio-materijala, Charlie su prve uniseks patike brenda Louis Vuitton.

Ostajući veran svom inovativnom načinu razmišljanja, LOUIS VUITTON predstavlja Charlie, model patike koji vibrira tempom modernog vremena. Ovaj novi must have za sve ormare, bez obzira na pol, idealan je za svakodnevni život koji uključuje mobilnost, udobnost i visok kvalitet, vrednosti koje su cenjene u modnoj kući.

Charlie označava važan korak napred u smislu ekološke odgovornosti, jer dovodi u pitanje sve trenutne standarde zahvaljujući svojoj eko-koncepciji koja sadrži 90% recikliranih i bio-materijala.

Koncept kreativnosti primenjen je na holistički način, od studijskih skica do radionice cipela Louis Vuitton u Fiesso d’Artico, u severnoj Italiji. Đon patika sačinjen je od najmanje 94% reciklirane gume, dok ostaje gibak i apsorbuje udarce.

Gornji deo se sastoji od glatkog i zrnastog sintetičkog materijala, proizvedenog od recikliranog poliestera i sloja Biopolioli, plastike na bazi kukuruza. Potpuno reciklirane vezice odražavaju zakrpu na jeziku napravljenu sa Econilom, 100% recikliranim najlonom dobijenim od najlonskog otpada. Unutrašnji đon i postava su sastavljeni od recikliranog poliuretana i recikliranog poliestera.

Patike su dostupne u veličinama 34 do 47 (3 do 13 u američkim veličinama) u plitkoj i dubokoj verziji.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group