Letnji trend - Top 10 sandala na platformu

Pored ravnih sandala, papuča i izazovne obuće na štiklu, ovog leta će u trendu biti udobne sandale na platformu...

Mogu se nositi apsolutno svuda, jer pružaju neverovatnu potporu stopalu, a opet vizuelno izdužuju noge i daju celokupnom stajlingu poseban izgled. Modela ima bezbroj, a svaki od njih se po nečemu izdvaja i čini nas jedinstvenim. Od zatvorenih, do onih sa otvorenim prstima, u zanimljivim bojama i kaišićima koji fiksiraju nogu - sve su jednostavno savršene.

U današnjem tekstu vam predstavljamo top 10 sandala na platformu koje će sigurno obeležiti ovogodišnje leto. Pogledajte!

1. Morsko plave

Michael Kors je i za ovo leto pripremio super sandale na platformu. Šik plave sa drvenom platformom od 2,5cm i učvršćene klasičnim (ali modernim) kanapom. Mogu se lagano nositi uz farmerke sa uvijenim nogavicama za opušteni izlazak, a za ozbiljniju varijantu se mogu nositi uz suknju olovka kroja i teget pantalone.

2. Platforme sa asteškim dezenom

Ove sandale sa detaljima u vidu asteškog dezena i kaiševima koji obezbeđuju još bolje držanje noge, zajedno sa ivicom od plute su savršene za odlazak u kafić na plaži. More, sunce, pesak i lagana bela haljina... Zamislite sebe u toj kombinaciji i ovim predivnim sandalama.

3. Šarene platforme - prave letnje

Ove zanimljive i zabavne platforme imaju otvorene prste i metalne detalje na prednjem kaišu. Ove sandale u pretežno narandžastoj boji savršeno opisuju leto i radost koje nam ono donosi.

4. Seksi zmijska koža

Reč je naravno o veštačkoj zmijskoj koži i vrlo lepom dezenu. Da ne bi izgledale preterano i “teško” zmijska koža je upotrebljena samo na kaišu oko skočnog zgloba. Ostali detalji su u crnoj boji i mogu se nositi svuda - od posla do noćne žurke.

5. Platforme sa linijama

Ove jarke, šarene platforme se takođe mogu pronaći u plavoj - ombre boji, ali i zemljanoj braon. Imaju manju platformu od 1cm, ali imaju dodatnu platformu pa ih možete nositi po ceo dan, a noge vas neće boleti.

6. Kolor blok varijanta

Ako ste fan “kolor bloking” trenda, onda su ovo prave sandale za vas. Što je najbolje, uložak je napravljen od memorijske pene, pa možete zamisliti koliku pružaju udobnost tokom celog dana.

7. Jednostavne antilop roze

Ove platforme imaju klasičan stil - celo stopalo je učvršćeno kaišem, od prednjeg dela do pete. Ono što je čini još lepšom jeste ova prelepa roze nijansa.

8. Sa čipkanim detaljem

Tanki kaiš oko zgloba i ženstvena čipka sa cvetnim dezenom čine da se na prvi pogled zaljubimo u ove sandale na platformu. Mogu se kombinovati uz bilo koji stajling jer su u klasičnoj crnoj boji.

9. Ženstvene, krem i lakovane

Ove visoke platforme najviše podsećaju na lakovane zatvorene sandale sa visokom štiklom koje su bilo popularne (a i dalje su) u poslednjih 3,4 godine. Mogućnosti za nošenje ovih platformi su bezbrojne, a vi ćete u svakom trenutku izgledati savršeno kada ih budete nosili.

10. Klasične crne platforme

Ako želite da se uklopite u trend, bez previše potrošenog novca, opredelite se za klasične, jednobojne i crne sandale na platformu. Modernog izgleda, sigurno će svima oduzeti dah, iako su vrlo jednostavnog izgleda.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group