Letnja obuća koju možete nositi i tokom kišnih dana

Kada visoke temperaturu i tropski talasi potraju, koliko god voleli leto prijaju nam hladniji dani.

Kiša je izuzetno važna za zdravlje životne sredine i posle visokih sezonskih temperatura koje su ostavile sasušene njive i voćnjake, možemo prihvatiti nekoliko kišnih letnjih dana i shodno tome, svoju odeću prilagoditi ovim vremenskim uslovima. Počevši naravno od letnjih cipela koje su najprikladnije za ovo vreme.

Koje cipele odabrati kada pada kiša leti?

Iako bi nas par čizama mogao spasiti od teške odluke koju obuću odabrati kada pada kiša, toplo vreme ipak nije pogodno za ovaj stil. Naročito ako ste na odmoru i spakovali ste samo otvorene cipele, onda su opcije ograničene. Ipak, postoje alternative, kao i saveti šta nositi ovih dana.

Čak i ako pada kiša, i dalje možete pronaći pravi stil cipela koji će odgovarati vašim letnjim haljinama i odeći. Preferirajte cipele od materijala koji su otporni na kišu. Sandale i papuče od plastike, gume ili EVA materijala, čak i ako se pokvase, neće se oštetiti. Pored otvorenih cipela, par patika ili espadrila sa debelim ili zdepastim đonom, ali i sandale sa neklizajućim đonom, veoma su dobra opcija za kišne letnje dane, tako da možete da nosite svoje omiljene sandale čak i kada pada kiša.

U galeriji smo izdvojili nekoliko modela koji su pogodni za letnje dane, a (takođe) i za kišu.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group