Moda - Aksesoari

Les Benjamins predstavio novu kolekciju torbi

Les Benjamins možda jeste modna kuća koja je imala prilično skroman početak, ali se za njih danas s pravom može reći da su opravdali očekivanja modnog tržišta.

Od sebe su napravili prepoznatljivu robnu marku čije proizvode zaslužuje svaki garderober. Najnovija kolekcija torbi za proleće/leto 2021 ovog istanbulskog brenda govori u prilog tome i, ako smemo da primetimo, dočarava nam blagost i lepršavost Istoka na najbolji mogući način – korišćenjem predivnih pastelnih boja.

Sam promo materijal u prvi plan stavlja morsku atmosferu koja je, izgleda, i poslužila kao glavna inspiracija za ovaj projekat. Svi tonovi plave, duboko ljubičasta, krem i roze nijanse koje su na momente prekinute oštrinom crne – tako bi se u najkraćem mogla opisati Les Benjamins paleta boja.

Torbice pod nazivom Lia su namenjene nešto konzervativnijim damama koje cene formu i strukturu, dok su one iz Mona Tassels asortimana “obogaćene” resama i metalnim detaljima te su idealne za sve one luckaste i dinamične dame koje su stalno u pokretu.

Nama se prilično dopao ovaj spoj praktičnosti i “vibrantne” energije koju je Les Benjamins s ponosom predstavio. Nadamo se da ste i vi pronašli nešto što bi ovog leta moglo da krasi vaša ramena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group