Kupaći kostim koji drži sve na svom mestu

Šta god preferirali kada je izbor kupaćeg kostima u pitanju, neka vam glavna vodilja pri kupovini bude njegova sposobnost da sve drži na svom mestu.

Kupaći kostim treba da bude udoban ali ne i previše čvrst. Isto tako, od njega očekujemo da idealno pokrije sve one delove tela koje želimo da sačuvamo od očiju javnosti, ali da pritom savršeno istakne baš sve ono na šta smo ponosni.

Neke dame se najbolje osećaju u jednodelnim kostimima, druge za sebe biraju one golišavije varijante, ali u svakom slučaju, osnovno pravilo koje moramo ispuniti pri kupovini savršenog bikinija glasi: uvek sve držati pod kontrolom!

Ponekad se čini da su upravo firme čija je specijalnost izrada donjeg veša najpodesnije i kada je reč o dizajnu idealnih kupaćih kostima. Jedna takva kompanija - Cuup, upravo je lansirala svoju prvu liniju kupaćih kostima koja nam je zaista privukla pažnju.

Ponajviše zato što je očigledno reč o jako kvalitetnim opcijama grudnjaka, baš onim koje su stvorene da u svakom momentu sve drže na svom mestu. Greške nema čak ni kada je oblik tela u pitanju, jer u ponudi imaju čak 53 različite veličine koje odgovaraju svima.

Zanimljivo je pomenuti da se ovoga puta radi o krajnje smirenoj varijanti kupaćih kostima, s obzirom da su istaknute boje crna, zelena, smeđa, crvena i bela. Iako smo navikli na nešto živahnije i pastelne nijanse, sasvim smo zadovoljni i ovakvom jednom ponudom.

Photo: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group