Krznene papuče hit zimske sezone

Kada stignu hladni dani, a omiljena letnja odeća nije sklonjena u suprotan ugao ormara, pravo je vreme da sandale zamenimo papučama sa veštačkim krznom.

One mogu biti tople, a modni stručnjaci tvrde da su najmodernije „cipele“ sezone. Krznene papuče sa biserima promovisala je najpoznatija blogerka Kjara Fernanji, a Rijana je pre nekoliko sezona predstavila posebnu kolekciju papuča sa veštačkim krznom za brend Puma. Ove papuče nisu najpraktičnija vrsta obuće, ali su tako ženstvene, mekane i slatke, da im je teško odoleti.

Možete ih nositi sa farmerkama, haljinama, pa čak i trenerkama. Poznate dame sve češće biraju krznene papuče umesto patika ili baletanki. Papuče od krzna će takođe izgledati dobro sa kožnom jaknom i mantilom. Ako još uvek niste spremne da nosite papuče od krzna sa biserima u plavoj ili roze boji, izaberite jednostavnije modele u crnoj, kamel ili beloj. One će u svakom slučaju privući pažnju, a začuđeni pogledi prolaznika su uvek dobrodošli.

Inspirativne stajlinge sa papučama pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group