Moda - Aksesoari

Karirane marame trend kom se ponovo okrećemo

Budući da je jesen pokazala koliko nepredvidiva može da bude, žonglirajući sa temperaturama, poželjno bi bilo da joj doskočimo.

Šta vam u tom pogledu treba? Razmišljajte u pravcu nečeg suptilnog, lakog za nošenje, kombinovanje i stilizovanje, ali i ujedno toplog i prijatnog. Naveli smo vas da razmišljate o maramama oko vrata, zar ne. Ali ove jeseni nisu u pitanju bilo koje marame, već one sa kariranim dezenom.

KAD, GDE I SA ČIM IH NOSITI?

Karirane marame su jednostavno savršene za dnevne varijante izlazaka uz širi asortiman odeće neutralnog tona. Pravilo koje bi trebali da pratite je što šarenija marama, to jednostavniji autfit. Ako volite varijante ležernog stila, potražite klasične crne pantalone i sivu majicu koji će vam savršeno pristajati uz kariranu maramu sa istaknutim crvenim detaljima.

Ukoliko volite da nosite farmerke u ranim jesenjim danima, nežna narandžasto karirana marama će vam uz njih savršeno pristajati. Kao podlogu za njen prikaz potražite neku svetliju varijantu džempera. Same ili u kombinaciji sa šeširima, ove marame izgledaju odlično čini se pri svakoj prilici. Vaš nežni zaštitnik koji vam se obmotava oko vrata i pada preko ramena, učiniće da vas jesen nikad ne uhvati – nespremne.

Idealne su takođe i pri odlasku na posao, kada vam je potreban detalj sa kojim lako možete uklopiti širi spektar sakoa i ženskih pantalona klasičnog kroja. Osim toga nezaobilazne su pri večernjim izlascima, kada do omiljenog restorana želite da vam bude prijatno i ugodno, ali i kada želite da naglasite vaš jedinstven stil.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastični svet kariranih marama.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group