Kakve rukavice kupiti ove zime?

Nije tajna da rukavice nisu samo neophodan, već i veoma moderan aksesoar.

Pa ipak, sa početkom zime, pitanje topline i udobnosti postaje dominantno. Ipak, ne zaboravite na trendove, jer je nova sezona odličan razlog da isprobate sve aktuelne modele. Sudeći po jesenjim i zimskim revijama, moderne dugačke rukavice moraju biti u ormaru. Istina, ako smo do novembra bili zadovoljni kožnim modelima, sada vredi preći na tople pletene rukavice. Obavezno izaberite prirodne materijale i zapamtite da će takav dodatak doneti eleganciju svakom izgledu.

Vredi napomenuti da u novim kolekcijama ima mesta i za osnovne modele. Istina, ni oni nisu dosadni - u jarkoj nijansi, kao što nam predlaže brend Coach, ili sa neobičnom teksturom, kao kod Lise Jang. Krznene rukavice će takođe dodati toplinu - na primer, od ovčje kože, kao u novim kolekcijama Bottega Veneta ili Jacquemus. Ne treba zanemariti ni sportske modele - uostalom, sada je apres ski u trendu.

Konačno, kombinacija tekstura će biti aktuelnija nego ikad ranije – idealni modeli se mogu naći u Zari i H&M-u.

Što se tiče boja, ovde je sve prilično standardno. Pored klasičnih crnih, trebalo bi da nabavite i par rukavica u jarkim bojama. Ostali suptilni tonovi su takođe dobrodošli, pa ako pronađete savršene rukavice u toploj kremastoj ili ljubičastoj nijansi ne oklevajte sa kupovinom. Ali pre nego što krenete u kupovinu novih rukavica, obavezno pogledajte naš izbor gde ćete videti najmodernije predloge poznatih brendova.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group