Kako nositi Birkenstock sandale na šik način

Mnoge žene nisu ljubitelji anatomskih papuča i ne mogu da shvate zašto ih svi nose sve do onog trenutka dok ih ne probaju.

Ove sandale su najudobnije koje ćete ikada nositi, a pošto ste u životu verovatno nosili mnogo neudobnih cipela, upravo će vas udobnost Birkenstoks modela osvojiti. Ipak, u anatomskim sandalama ovog tipa postoji još nešto što ih izdvaja. Možda nisu najlepše i najmodernije na svetu, ali ultimativne "ružne sandale" dobile su još više priznanja kada je ovaj model postao jedan od najvećih trendova 2019. Od tada su ove sandale zvanično "proglašene" kao ultimativne "ružne sandale".  

Od 2019. pa nadalje, ove sandale su bile svuda. Tome su doprinele i saradnje koje je pomenuti brend ostvario sa velikim modnim kućama poput Rick Owens, Manolo Blahnik i Dior - ove saradnje su označile njihov ulazak u vrhunsku modu. Pošto pandemija zapravo „promoviše“ udobnu odeću, od 2020. godine pa nadalje, sandale tipa Birkenstok dostigle su apsolutni vrhunac. Sada, prema Listu, ove sandale su jedan od najtraženijih modnih artikala na Google pretraživaču za 2022.

Kada vidite sandale u stilu Birkenstock u uličnoj modi, onda se potvrđuje njihovo modno priznanje. Sada se ove papuče ne nose samo zato što su udobne. Nose se jer nude nešto dodatno našem letnjem izgledu. Sa različitim stilovima koji svaki put nude drugačiji efekat, Birkenstock sandale postaju letnji must-have.

Dakle, ako već imate ove papuče u svom ormaru i tražite načine da ih nosite van kuće ili na plaži, imam nekoliko fantastičnih predloga za vas u nastavku. Jednom kada počnete da uključujete Birkenstock sandale u svoj letnji izgled i osetite udobnost koje nude, nećete prestati da ih nosite.

Maksi haljina + torba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Prsluk + šorts + naočare za sunce

Košulja + Midi suknja + sandale u stilu Birkenstock

Haljina sa dezenom + Mini torba + sandale u stilu Birkenstock

Majica bez rukava + pantalone visokog struka + košulja

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group