Kako izgledaju najmodernije patike nove sezone

Moderne i udobne!

Sumirajući rezultate prošle 2021. godine, između ostalih modnih trendova, mogu se izdvojiti dve naizgled kontradiktorne tendencije. S jedne strane, tokom dugog karantina, svima nam je strašno nedostajalo sve svetlucavo i lepo, pa smo svih prethodnih meseci rado nosili blistave stvari i nismo odolele haljinama sa smelim izrezima po telu, perju i sjajnim cipelama.

S druge strane, naviknuvši se na udobnost kućne odeće, zaljubili smo se u sve upravo suprotno: udobnu trikotažu, trenerke koje su se uklopile u svakodnevnu garderobu, čarape i masivne čizme. Nađen je kompromis i prošle sezone ova dva trenda su se spojila u „athflow“ stil, koji je postao glavni post-modni trend u modnoj industriji.

Sada kada su se granice između visoke mode i sportskog stila konačno zamaglile, ponovo smo se uverili da su patike, koje su odavno izašle iz okvira teretane i postale redovni junaci modnih revija, najneophodnija i najpraktičnija obuća.

Na kraju krajeva, koliko god da volimo cipele Amina Muaddi i sanjamo o novom paru sjajnih sandala Mach & Mach, vreme je da priznamo očigledno: pri izboru dnevne obuće, najverovatnije ćemo dati prednost udobnim patikama. Ljubav prema njima dele i zvezde uličnog stila, koje kombinuju moderne patike sa klasičnim kaputima, svečanim sakoima i haljinama. Na sreću, moderne patike sada se mogu naći ne samo u sportskim brendovima, već i u kolekcijama kultnih modnih kuća. Od Balenciaga i Gucci do Yeezy i New Balance, sastavili smo izbor najmodernijih patika nove sezone bez žrtvovanja stila radi udobnosti.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group