Jelly sandale su se vratile - Pronašli smo najbolje na tržištu

Letnja moda nas uvek iznenadi vraćajući trendove iz prošlosti.

Jedan od najupečatljivijih su Jelly sandale, trend koji nam donosi uspomene iz detinjstva. Ove sandale imaju veoma zanimljivu istoriju koja počinje 50-ih i 60-ih godina. U početku su se nosile jer su bile praktične i ekonomične cipele idealne za plažu. Njihovi originalni oblici bili su jednostavni, sa monohromatskim i osnovnim dizajnom.

Kasnije, tokom 80-ih, ovaj trend je postao popularniji van plaža, jer su ih ljudi nosili i tokom svakodnevnih aktivnosti. Gumene  sandale postale su simbol bezbrižnosti i slobode leta, obeležavajući početak naše najomiljenije sezone.

Jelly sandale su uvek izazivale reakcije, a sada su se snažno vratile u prvi plan mode. Iako nekome mogu izgledati "ružno", za druge su zabavan način da vrate uspomene iz detinjstva.

Jedna od kompanija koja oživljava ovaj trend je The Row, koja je na svojoj modnoj pisti pokazala modele u PVC sandalama u trendi dizajnima i živim bojama. Ono što gumene sandale čini tako privlačnim je njihova lakoća nanošenja i prozračni materijal koji ih čini idealnim za vruće letnje dane.

Osim mode, one su takođe način da izrazimo našu nemarnost iz detinjstva i idealan su izbor za one koji žele dašak razigranog stila u svom svakodnevnom izgledu. Bez gubitka udobnosti i praktičnosti idelane su za one kojima su klasične opcije dosadile.

Naše favorite pogledajte u galeriji fotografija.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group