Japanke - 10 pari koje možete nositi u gradu

Kada pomislimo na japanake, zamišljamo klasične ravne papuče koje nosimo na plaži.

Sada brendovi obuće nude širok izbor popularnih japanki u neutralnim tonovima kao što su bež, bela, crna i smelim nijansama kao što su fuksija, crvena, plava. Poručuju da japanke nisu „papuče za plažu“, već obuća koju možete da nosite od jutra do mraka u gradu.

Prošlog leta su mnoge trendi devojke možda imale skeptičniji pristup japankama koje se nose u gradskim šetnjama ili čak noćnim izlascima, ali ove godine su stvari malo drugačije. Na kraju krajeva, to je stil obuće koji je veoma udoban, stabilan i lako se kombinuje sa onim što odlučite da obučete. Uz haljine i suknje svih dužina, sa kombinezonima i šortsevima, japanke će dodati  letnje cool vibracije vašim autfitima, a istovremeno će učiniti da se osećate kao da ste na odmoru čak i ako ste u gradu.

Pored ravnih modela, ove sezone dizajneri su nam predstavili i modele sa platformom koji će učiniti da naše šetnje traju što duže.

U galeriji otkrijte nove modele popularnih brendova, koje možete nositi na plaži i u gradu.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group