Moda - Aksesoari

Hit leta – ženske torbe u pastelnim bojama

Ako ste u potrazi za novom torbom, koju ćete sa sobom svuda nositi ovog leta, dozvolite nam da vas inspirišemo.

Ovo leto obojeno je pastelnim tonovima, pa su i ženske torbe poprimile takav izgled - nežne, suptilne i toliko privlačne, da prosto nećete moći da im odolite. Ženski pol je slab kada su aksesoari u pitanju, a naročito torbe. Savršeno se stapajući sa tonovima leta, ove torbe će vas navesti i da garderobu koju ćete nositi u narednim mesecima, birate u skladu sa ovakvom paletom.

PANTALONE, ŠORTSEVI, ŠTIKLE I NARAVNO TORBE

Cvetni dezeni, sa neutalnim potpeticama i torba pastelne boje – neodoljivo. Ako želite da ovog leta date prednost opuštenom stilu, ovakve torbe su pun pogodak. Druga varijanta je garderoba u sličnom bledom koloru, koja još jače naglašava kombinaciju pastelnih boja. Bela boja je opšte prisutna i daje izražajnost vašem stajlingu oplemenjenom pastelnom torbom. Nije potrebno mnogo da bi se ovakva jedna torba istakla. Ona čak prihvata i prugice i tufnice, i svetlije i tamnije varijante. Gotovo da se slaže sa svima.

HALJINE, SUKNJE I SVAKAKO PASTELNE TORBE

Šta ženi više treba da bi se osećala fantastično, od lepšave letnje haljinice i njene omiljene nove torbe na ramenu? Budite slobodne da ovog leta eksperimentišete sa kontrastima. Smele boje vaših haljina i suknji kombinujte sa senzualnim torbama pastelnih nijansi i savršen utisak neće izostati.

Pogledajte u našoj galeriji šta vam preporučujemo ovog leta.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group