Gumene torbe su nova modna opsesija

Novi trend visoke mode dolazi da zameni (makar samo na neko vreme) torbe od rafije i PVC torbe.

Gumene torbe, baš kao i gumene cipele koje već postoje u našoj garderobi, zahvaljujući ovom neočekivanom materijalu, kul su, udobne i pogodne za svaku priliku. Njihova gumena tekstura je praktična jer ih čini vodootpornim, stoga su idealne za plažu, dok se lako čiste.

Gumene torbe su novi letnji trend koji je osvojio srca modnih dizajnera i koji će nas pratiti na odmoru. U kolekcijama brendova za leto 2022. nalaze se gumene klač torbe koje služe i kao toaletne torbe na plaži, a možemo ih nositi i u večernjim izlascima. Veće gumene torbe mogu zameniti torbe za plažu, dok su pogodne i za kancelariju. Mogu se kombinovati sa bilo kakvom odećom, od prozračnih letnjih haljina i odevnih kombinacija za odmor, do pantalona i košulja visokog struka, kako bi se dobio zanimljiviji autfit.

Kao što su gumene sandale prisutne u kolekcijama vodećih modnih kuća, potvrđujući da su najsvežiji izbor sezone, tako i gumene torbe prave razliku u letnjim nastupima i naravno da će nas pratiti ne samo na plaži, već i u gradu.

Ako planirate da nabavite gumenu torbu predlažemo da ovog leta odaberete smelu boju kao što je limeta, narandžasta, svetloplava ili fuksija. Ne zaboravite da su ove torbe prilično zabavne, pa im više pristaju jarke boje, u poređenju sa klasičnom crnom.

U galeriji pogledajte kakve su nam modele pripremili najbolji svetski brendovi.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group