avon akcija za borbu protiv raka dojke

Gucci ponovo objavljuje klasičnu torbu Diana iz 90-ih

Emblematična omiljena torba princeze Diane, odiše vanvremenskim stilom i svežim izgledom koji joj je podario kreativni direktor modne kuće Gucci, Alessandro Michele.

Nakon neverovatnog uspeha ažurirane Jackie torbe, Gucci u prvi plan stavlja još jedan omiljeni dodatak - torbu sa bambusovom drškom princeze Diane, koja je prvi put predstavljena 1991. godine. Gucci Diana je ponovo puštena u prodaju, a nova verzija sastoji se od odvojivih kožnih kaiševa u jarkim fluo nijansama koji drže bambusove ručke originalne torbe iz 90-ih.

Gucci Diana bila je sinonim za stil princeze Diane 90-ih, kada je počela da se distancira od engleske kraljevske porodice i postala odvažnija u izboru odeće, uz pomoć stilistkinje Anne Harvey simbolizujući za nju novu eru slobode.

Gucci Diana je odraz određenog doba, pa čak i linija torbe simbolizuje vreme kada je praktičnost zauzimala dominantno mesto u ormaru. Legendarna Gucci torba prati stil koji se neprestano razvija i prilagođava svakoj prilici, odražavajući filozofiju kuće o slobodi, prihvatajući modu kao moćno izražajno sredstvo.

Paleta boja Diana torbe je svetla i elegantna i odvija se u sedam boja: crnoj, beloj, vanvremenskoj zemljanoj, jarko zelenoj, upečatljivoj crvenoj i svetloplavoj i ružičastoj, dok je torba dostupna u tri veličine.

Svaka Diana torba kombinuje se sa tri trake u boji, žutom, ružičastom ili narandžastom, kako bi svaki put promenila svoj stil.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group