Glamurozan i šik nakit koji nas očekuje u 2021. godini

Sa početkom Nove godine, ono što silno želimo je osveženje po pitanju odeće i obuće koju nosimo.

Zašto? Pre svega jer smo većinu 2020. godine proveli u kućnom izdanju i polažemo velike nade u to da ćemo u godini koja je pred nama biti makar malo više slobodni. Uz nove haljine i cipele, ono što svakoj dami treba je nakit. On dopunjuje izgled jedne savremene žene i ističe njen specifičan ukus. Koje nam to trendove po pitanju nakita donosi 2021. godina, otkrijte u redovima koji slede.

Uz pogled krajičkom oka u budućnost i zavet da nikom nećete otkriti šta se videli, ono što možete očekivati su ogrlice sa perlama, barokni biseri i nesparene minđuše. Poprilično šarenolika ponuda, koja će vas navesti da na dnu svoje kutije sa nakitom potražite možda neke slične primerke koje ste nasledili od bake. Od jednostavnih primeraka minimalističkog stila, do vrlo glam i prestižnih (ili makar prividno) izdanja.

Boje koje dominiraju komadina nakita koji je pred vama su svakako stara boja zlata koja ne gubi svoj šarm, neutralna paleta sa akcentom na prozirnosti, boja peska i slonove kosti ali i neki smeli tonovi poput žutih, plavih i zelenih nijansi. Čak je možda više nego ikad pre prisutno mešanje materijala, kako bi vam bile date nove mogućnosti za isticanje vašeg jedinstvenog stajlinga. Lančani detalji su primetni u manjem i većem izdanju, a brojni dizajneri nakitu koji vam prezentuju daju svoj specifičan pečat.

Svetlucavi momenti, stvoreni da zadive i ostani zapamćeni. Zavirite u našu galeriju i otkrijete svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group