GG Multicolor: Gučijev način da oživi prošlost

Vodeće svetske modne kuće našle su savršen način da prkose novonastaloj nepodnošljivoj težini svakodnevnice – vratile su boje na pistu!

Gucci nije izuzetak u tome.

Štaviše, kreativni direktor ovog modnog giganta, Alessandro Michele, rešio je da ovo leto načini uzbudljivijim i veselijim te je svima dobro poznati logo predstavio u potpuno novom svetlu – onom sačinjenom od duginih boja.

Da, dobro ste čuli. GG Multicolor kolekcija slavi šarenilo. Za ovako nešto Michele se odlučio gledajući Gucci-jevu bogatu arhivu, te je rešio da bogatim koloritom upriliči slavlje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Kolekcijom dominiraju aksesoari poput male torbe na ramenu kao i mini torbe u roze, zelenoj i plavoj nijansi. Kako je inspiracija došla od duginih boja, tako ne čudi što su i džemperi, kaputi i najlonske jakne takođe živnuli i u prvi plan istakli kako sunčano žutu tako i nešto zatvoreniju narandžastu boju koja je, iz nekog razloga, i dalje glavni adut kada je Gucci u pitanju.

Ne treba zaboraviti ni živopisne plitke patike kao ni legendarni oblik čuvenih papučica koje prosto pozivaju da u njih uvučete stopala što pre.

Multicolor je definitivno privukao pažnju modnog sveta. A ukoliko nas pitate – mislimo da ne postoji bolji način za stapanje prošlosti i budućnosti, te da se na kraju ove duge definitivno krije ćup sa zlatom.

Bar za ovu modnu marku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group