Geometrijske torbe su one koje će se najviše nositi u sezoni jesen/zima 2023/24

Jesenji trendovi torbi su već počeli da se pojavljuju i geometrijski modeli su u prvom planu.

Fleksibilne, raznovrsne i sa karakterom, torbe koje naglašavaju geometriju od sada su modna opsesija modnih insajdera, a posebno onih koji prepoznaju značaj modnih aksesoara, odnosno onih koji se sa istom lakoćom mogu nositi i tokom dana i u večernjim izlascima.

Ovalne modele predlaže brend Coperni, torbe u obliku srca Gucci ili četvrtaste Jil Sander, dok svaki dizajner tumači geometriju na svoj način i zato je svaka torba u ovom stilu unikatan it komad. Čak i za najjednostavnije i svakodnevne stajlinge, to je modni dodatak koji može promeniti ceo stajling i dinamiku izgleda.

Za kancelariju ćete pronaći veoma impresivne četvrtaste torbe koje pristaju svemu, dok za šetnje i večernje izlaske možete potražiti komade manje veličine ili cross body modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebag (@rebagofficial)

Bez obzira da li vam je potrebna torba u živopisnim, metalik, neutralnim ili klasičnim nijansama u galeriji fotografija pogledajte naše predloge i izaberite svoje favorite.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group