Gde pronaći jednostavne bele patike koje će uvek biti relevantne

Konačno možemo zaboraviti na „ružne patike“!

Era ružnih patika je prošla: na modnim pistama sve manje vidimo masivne patike koje su uz laku ruku Demne Gvasalije, pre nekoliko godina zaokupila svet mode.

Sada su omiljena obuća dizajnera što jednostavnije patike. One su viđeni na modnim pistama Ann Demeulemeester, Koché, Valentino i Az Factory. Bez visoke platforme i blistavih nijansi - što jednostavnije, to bolje.

Miu Miu i Loewe su se odlučili za siluetu koja jasno asocira na kultni Reebok Classic, sa zaobljenim vrhom, laganim jastukom za petu i nenametljivim grafičkim ukrasima sa strane cipele. Dva trenda objedinjuje jedan važan detalj - visina. Vredi dati prednost niskim modelima i, ako želite, nositi ih sa visokim čarapama - još jednom podsećamo na istu reviju Miu Miu, koja je već ušla u istoriju mode.

Prelazimo sa teorije na praksu: gde tražiti bele patike koje će odgovarati svakom izgledu i stilu?

Pre svega, treba obratiti pažnju na Veya, Golden Goose i Premiata. Odlična linija vanvremenskih (i, štaviše, neverovatno udobnih) patika ponudile su modne kuće Alexander McQueen i Santoni specijalizovani za klasične modele, ali model Andy brenda Saint Laurent bi mogao dobiti titulu novog klasika. Opciono, možete odabrati modele od platna ili kože.

Koji god brend da odaberete, nema problema sa stajlingom: nosite nove patike uz pantalone i bermude, mini suknje i haljine u lanenom stilu - ovde nema apsolutno nikakvih ograničenja.

U galeriji pogledajte aktuelne modele.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group