Fensi hulahopke imaju svojih 5 minuta ove godine

Hulahopke sa uzorcima su jedan od najvećih trendova sezone.

Jedan od modnih dodataka koji će ove godine imati vodeću ulogu prilikom kreiranja stajlinga su hulahopke sa dezenima.

Hulahopke su, naravno, oduvek bile tu, sastavni dodatak zimskih stajlinga, ali pred pandemiju (2019.), a ove godine i više, kao da su izašle iz zaboravljenog ćoška u fiokama i ormarima i postale još jedan izuzetan komad visoke mode.

U ovom priznanju značajan je doprinos dala Viržini Viar koja je za kolekciju Chanel AW20 svoje modele obukla u providne hulahopke sa logom modne kuće. Upravo su ove hulahopke postale izbor svih street style zvezda.

Međutim, čini se da ih niko nije zaboravio, hulahopke impresivnog ili prefinjenog dizajna vratile su se na modne piste kolekcija AW21 - Fendi predstavlja svoju verziju: providne hulahopke sa logotipom kuće. Diskretne mrežaste hulahopke nalaze se u kolekciji Saint Laurent, dok je Marine Serre u svoju kolekciju za sezonu jesen/zima 2021. uvrstila hulahopke sa potpisom polumeseca. Takođe vredi pomenuti saradnju između luksuznog brenda patika Wolford i dizajnerke cipela Amine Muaddi. Ova saradnja donela nam je mrežaste hulahopke i čarape jarkih boja.

Naravno, kroz kolekciju za proleće 2022. nikla je najupečatljivija ponuda fensi čarapa: hulahopke sa kristalima iz kolekcije Alexander McQueen. 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group