Moda - Aksesoari

Fendi predstavio svoju novu “vidim te” torbu

Fendi predstavio potpuno novu i originalnu ISeeU Small Bag dostupnu u preslatkim sitnim veličinama.

Sigurni smo da će IseeU mala Fendi torba oduševiti sve one dame koje su u potrazi za održivijim i kvalitetnijim komadima aksesoara u predstojećim letnjim danima. Ova vanvremenska luksuzna torbica sa modenim rubom je sada dostupna u najneverovatnijim sitnim veličinama ali je ipak zadržala onaj stav, elegantnu strukturisanu siluetu kao i dva prepoznatljiva zatvarača povezana zlatnim delom.

Sa dve unutrašnje pregrade i zakopčanim unutrašnjim džepom, čini se da IseeU ima sasvim dovoljno mesta za smeštanje svih najosnovnijih stvari te da je idealan baš za dame koje su stalno u pokretu. Ovu torbicu može nositi gornja drška ili celokupno “telo” sa odvojivim kožnim kaišem, što u svakom trenutku pruža osećaj izbora, i to baš onog koji odgovara vašem životnom stilu.

Možete se odlučiti za jednu od klasičnih nijansi boja – mekana nappa koža dolazi u crnoj, bež ili beloj boji, zajedno sa ružičastom i sivom unutrašnjom postavom. Ukoliko ste ipak za nešto efektniju varijantu, IseeYou torbica je dostupna i u goljublje sivoj varijanti sa elegantnim akcentima kornjačinog oklopa i sivo-crnom kontrastnom postavom.

Photo: fendi.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group