Moda - Aksesoari

Ešarpe i marame – nezaobilazni jesenji modni dodatak

Glomazne, ogromne ešarpe, kao i malene svilene marame, nezaobilazni su modni dodatak za svaku sezonu.

Idelne su za dolazeću nam jesenju sezonu, ali i za kraj leta. Svaku odevnu kombinaciju savršeno će zaokružiti, osvežiti i podići na novi nivo.

Dočekuju vas od različitih materijala: od ultra elegantnih i sofisticiranih kao što je svila, preko pamuka do kašmira. Zatim, možete ih pronaći u različitim dezenima, dimenzijama, kao i bojama.

Ovaj diskretan i nenametljiv dodatak, pruža obilje mogućnosti za nošenje, stilizovanje i zanimljive transformacije.

Svilenu maramu klasičnih malih dimenzija (53x53cm) možete nositi na razne načine. Na francuski način - vezanu oko vrata, koji odiše jedinstvenim pariskim šarmom, kao i nonšalantnošću i elegancijom, ujedno. Ovaj modni detalj će za sam kraj leta vašim omiljenim off-the-shoulder komadima dati posebnu draž, snažno bacajući akcenat na vrat.

Možete je nositi vezanu oko ruke kao narukvicu ili kao ukras u kosi. Ovo će vašem izgledu dati neponovljivu, upečatljivu stilsku notu, izdvajajući vas iz mase.

Glomazne ešarpe su idealne za kraj leta. Taman da se u večernjim satima u svojim omiljenim letnjim krpicama, koje otkrivaju ramena, ogrnete ešarpom.

Takođe, nezaobilazne su za jesen, bez kojih se modno jesenje izdanje ne može zamisliti. Ešarpe takođe, možete nositi na razne načine.

Samo ih jednostavno prebacite preko ramena i pustite da nonšalanto padaju, ukrašavajući vaš mantil. Zatim, možete samo jedan kraj prebaciti oko vrata, da pada niz leđa, a drugi kraj da pada preko prednjeg dela tela. Možete ih nositi prebačene samo preko jednog ramena, što će vašem izgledu dati unikatan dodir glamura. Po vetrovitom i hladnom vremenu, možete ih nositi umesto šešira, tako što ćete ešarpu prebaciti preko glave, pa zavezati oko vrata. Odisaćete retro vajbom, podsećajući na slavne holivudske glumice iz 60-ih.

Za sve prilike, od opuštenih varijanti, kao što je šetnja po gradu i izlazak sa drugaricama ili romantični izlazak sa jačom polovinom, pa sve do svečanijih prilika ili za posao, svilene marame i ešarpe su savršeni, istančani stilski i prefinjeni, nezaobilazni modni dodatak.

Za kraj leta kao i tokom jeseni, obavezno svako svoje izdanje oplemenite, osvežite i začinite svojom omiljenom maramom.

J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group