En Hatavej je upravo pokazala najmodernije cipele sezone

Odstupajući malo od svog klasičnog stila, glumica je eksperimentisala sa obućom koja je sada „must have“.

Iako je poznata po svom minimalističkom šiku i prilično ženstvenom stilu, En Hatavej ne prestaje da nas prijatno iznenađuje svaki put kada se usudi da bude drugačija. Dokazujući da stil nije apsolutan, već da se menja u zavisnosti od raspoloženja i trenutka, slavna glumica uspeva da uvek izgleda dobro obučena, čak i kada naizgled izađe iz zone komfora.

Poslednji put je to potvrdila pre nekoliko dana na filmskom festivalu Sundance u Americi, gde je pozvana zbog novog filma u kojem glumi, Eileen. Hatavej se pojavila u maloj crnoj haljini sa potpisom brenda Versace, prozirnim crnim hulahopkama i suptilnom klač torbom. Do tada, njen izgled – jednostavan, a relevantan – bio je predodređen da se dopadne i najstrožim „sudijama“. Međutim, gledajući malo niže, čekalo nas je iznenađenje.

Iako je mogla da izabere bilo koje visoke potpetice da bezbedno upotpuni izgled, Hatavej je odlučila da napravi razliku tako što je u prvi plan stavila jedan od najkontroverznijih, ali najpopularnijih trendova cipela u sezoni: bajkerske čizme sa platformom. Ponovo sa potpisom kuće Versace, glumica je dala svoj pečat smelim cipelama, koje iako lake za stilizovanje, nisu najomiljenije ženama zbog svog volumena, a možda i zbog agresivnog stila.

Ipak, En Hatavej nam je jasno stavila do znanja da ne moramo da preterujemo sa stajlingom ako želimo da budemo smeli. Uz nekoliko osnovnih stvari u vašoj garderobi, možete napraviti promenu bez mnogo truda. Bilo sa suknjom i helankama kakve smo videli na modnoj pisti, sa mini haljinom i hulahopkama kakve je nosila glumica, čizme sa platformom su obavezne za proleće i spremni smo da ih nosimo od sada.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group