Elegantne patike koje su modni stručnjaci odabrali ovog proleća

Udobne, svestrane, veoma cool, uvek moderne - patike spadaju u kategoriju obuće koja zaslužuje mesto u garderobi svake žene.

Poslednjih godina su jedan od glavnih protagonista uličnog stila, a trendi devojke ih kombinuju sa svim odevnim komadima iz svog ormara čak i sa stvarima koje bi nam pre nekoliko godina izgledale nemoguće, kao što je odelo. U isto vreme, patike se smatraju neophodnim za prolećnu sezonu.

Što se tiče dizajna, postoji mnogo opcija - bele ili crne patike koje su izuzetno praktične jer idu uz sve i bezvremenske su, patike u jarkim bojama koje će doneti dašak obnove u vaš prolećni stil, ali i patike sa štampom koje će nadograditi vaš stil. Ovo su samo neki od predloga iz sveta mode, a u slučaju da ste već počele da tražite savršene patike za ovo proleće, u galeriji ćete pronaći neke od najelegantnijih dizajna koje predlažu modni brendovi ove sezone.

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group