Elegantne baletanke iz Manga koje će nadograditi vaš izgled ove sezone

Ne moramo da menjamo sve komade garderobe da bismo se u septembru osvežili i kako bismo novu sezonu dočekali sa drugačijom stilskom energijom.

Neki ključni komadi kao što su tanki kaputi, fino tkani džemperi, košulje, jakne kao i cipele su sasvim dovoljni. Par cipela koji je 2000-ih bio voljen od strane malog broja žena, baletanke, suptilno su se vratile svojoj klasičnoj i dobro poznatoj verziji 2022. godine, a u proleće 2023. videli smo ih kao glavne protagnoniste najslađih i najmodernijih odevnih kombinacija poznatih influenserki, kao i u kolekcijama naših omiljenih modnih brendova. Još jednu sezonu, jesen/zima 2023/24, baletanke će biti poželjne da dodaju stilski i romantični štih našem izgledu.

Baletanke, koje Francuskinje nikada nisu izbacile iz garderobe kao „staromodne” daju romantičan i lagan karakter našem stajlingu istovremeno pružaju udobnost i praktičnost u svakoj prilici naše svakodnevice.

Za jesenju sezonu kroz koju prolazimo, u novoj kolekciji Mango otkrili smo idealan par baletanki koje možete lako da uskladite sa većinom jesenjih autfita. Ovaj par baletanki ima okrugli vrh, efekat lakirane kože, kaiš i dugmad i dolaze u crnoj boji, podižući svaki stajling sa kojim ih iskombinujete.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group