Eleganciju na Sunce: Chloé naočare za blistaviji pogled na svet

Inspirisane nekim prošlim, veselijim i opuštenijim vremenima, ove prelepe Chloe naočare će svakoj dami vratiti bolji pogled na svet.

Šta tu ima da se ne voli – elegantan izrez u obliku srca koji predstavlja zaštitni znak ovog brenda krasi donji ugao elegantno dizajniranog stakla obrubljenog zlatnim metalom.

Otvori u obliku kapljice kao stvoreni za spajanje ovih sunčanih naočara sa ostatkom letnje garderobe.

Rebraste ivice za postizanje onog slatkog vintage izgleda koji mami poglede, i tanki zlatni metalni okvir sa blještavim ružičastim staklom za krajnje neobuzdan duh neke mlade moderne dame.

Da, sve se to nalazi u potpuno novoj kolekciji naočara za sunce marke Chloe, koja ne odustaje od svog luksuznog stila po kome je odavno prepoznatljiva. Fluidni, lagani i blistavi komadi odišu gracioznošću i stavom, nezavisno od odevne kombinacije uz koju odlučite da ih ponesete.

Moderna ženstvenost obojena devojačkom radoznalošću, to je verovatno najbolji opis ove kolekcije koje se već može naći u prodaji a koja će (verujte nam na reč!) biti apsolutni hit ovog leta.

Izvor: chloe.com

Photo: shopbop

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group