Deset crnih sandala sa visokom potpeticom koje će nadograditi vaš party look

Reč sandale nas možda podseća na letnje mesece, ali sandale sa visokom potpeticom, posebno ako su crne boje, uz pravi stajling, možemo da nosimo tokom cele godine u našim večernjim izlascima.

Moglo bi se reći da su sandale sa visokom potpeticom jedna od najženstvenijih i bezvremenskih vrsta obuće koje žene mogu imati u svojoj garderobi. Ove cipele se mogu naći u mnogo različitih verzija i mogu se birati prema stilu, estetici i odeći sa kojom nameravamo da ih kombinujemo. Za naše večernje nastupe ili ako je prilika za žurku, onda su crne sandale sa visokom potpeticom, dostupne u našim omiljenim modnim kućama, najprikladniji izbor za nadogradnju našeg večernjeg izgleda.

U istraživanju tržišta koje smo uradili, otkrili smo najmodernije crne sandale sa visokom potpeticom koje će vaš večernji izgled učiniti posebnim. Sa cirkonima, štrasom, metalnim detaljima ili kaiševima, postoji bezbroj modela koje možete odabrati. Možete ih kombinovati sa minimalističkim komadima u zemljanim ili neutralnim nijansama za elegantan autfit gde će fokusna tačka vašeg izgleda biti sandale. S druge strane, možete neustrašivo da kreirate outfit sa stilom kombinujući svoje crne sandale sa jarkim bojama ili cvetnim printovima.

U galeriji pogledajte naše predloge i odaberite svoje favorite.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group