Derbi cipele: 6 pari koje bismo dodali našoj kolekciji

Najmodernije devojke imaju bar jedan par u svojoj kolekciji.

Sa androginim stilom i bezvremenskim dizajnom, Derbi su ravne cipele koje bismo preporučili svakoj modernoj devojci koja ne želi da žrtvuje stil radi udobnosti.

Pored baletanki, patika i ravnih čizama koje su neophodan izbor za svakodnevni život, Derbi dolaze da malo promene stvari i dodaju šik notu svakom stajlingu.

Poznate po svom muževnijem stilu, Derbi su u modi od 1850-ih i svake sezone pronađu način da se redefinišu i vrate još modernije i lepše. Iako su jako slične oksfordicama, razlikuju se po dizajnu, na osnovu čega se ne smatraju toliko formalnim, već ležernijim cipelama koje se mogu nositi svakodnevno.

Ako pratite trendove koji proizlaze iz uličnog stila, sigurno ćete primetiti da su androgene cipele kao što su mokasine i Derbi trenutno trend broj jedan. Uz pantalone visokog struka, pencil suknje, farmerke ili haljine sa dezenom, Derbi su odličan dodatak mnogim svakodnevnim odevnim kombinacijama i dokazuju da praktičnost i stil mogu da idu ruku pod ruku.

Od najklasičnije do najsavremenije verzije, sigurno je da ćete ih nositi nekoliko sezona. Pogodne za kancelariju, ali i večernji izlazak, Derbi cipele se mogu nositi svuda, a to je zato što one nisu samo trenutni trend, već klasična i sofisticirana cipela svih vremena koja zaslužuje mesto u garderobi svake žene.

Kuće kao što su Loewe i Prada već su ih uvrstile u svoje zimske kolekcije, a mi biramo najbolje za vas u galeriji fotografija:

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group