Čizme sezone: 10 modela sa visokom potpeticom koje su savršene za mnoge prilike

Prolazimo kroz vreme kada čizme postaju zvezde našeg stajlinga.

Kada kažemo čizme, moramo se složiti da ova kategorija ženske obuće obuhvata mnogo različitih modela prilagođenih različitim potrebama i vremenskim uslovima.

Od ravnih kožnih čizama, čizama za kišu i sneg, do čizama preko kolena sa niskom, srednjom ili visokom potpeticom, pa čak i platformom, lako je videti koliko različitih opcija može da stane u našu zimsku garderobu.

Jedan od klasičnih i modernih izbora koji možete napraviti za zimu su čizme sa visokom potpeticom. Konkretno, čizme do kolena, odnosno one koje sežu do kolena, jedan su od dominantnih trendova sezone i savršeno se slažu sa midi suknjama i haljinama, ali podjednako su popularne i one preko kolena koje se savršeno kombinuju sa mini suknjama i haljinama.

Bilo sa tankom ili debelom potpeticom, visoke čizme mogu pratiti naše autfite sa kojim počinjemo jutro i završavamo veče. One su, u stvari, najbolji izbor koji možete napraviti ako želite da upotpunite večernji izgled, jer su veoma ženstven i delikatan par.

Ukoliko želite da svoju kolekciju čizama obogatite jednim (ili više) modelom sa visokom potpeticom, pogledajte naše predloge u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group