Chanel japanke su modna opsesija leta

Puffy papuče francuske kuće već su u garderobi najzgodnijih poznatih ličnosti.

Svake sezone se rađaju nove It cipele koje privlače interesovanje modnih insajdera i poznatih ličnosti. U leto 2022. ova uloga pripada Chanel puffy japankama, koje se već nalaze u garderobi zvezda sa A-liste. Reč je o nude japankama sa prepoznatljivim logotipom Chanel i masivnim đonom koje kombinuju udobnost i francusku eleganciju.

Japanke spadaju u najmoderniju vrstu obuće za leto 2022, a možemo slobodno reći da su u velikoj meri zamenile sandale. Kuća Chanel nije mogla a da ne prati trend, predloživši japanke koje nose čak i najmodernije poznate ličnosti.

Ove ravne papuče su savršene za grad ili plažu, i upotpunjuju svaki stajling koji je kreiran za dane odmora.

Rouzi Hantington Vajtli je odabrala Chanel japanke i kombinovala ih sa belim kaftanom i džambo torbom Saint Laurent, dok ih Elsa Hosk nosi sa širokim pantalonama i duksom.

Chanel bež japanke su savršen izbor za leto jer se kombinuju sa svim laganim letnjim haljinama iz vašeg ormara, sa farmerkama, pa čak i sa kancelarijskim odelima, zbog čega se već smatraju "It sandalama".  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group