Čarape koje možete nositi sa svim vrstama cipela

Čarape su najkorisniji i najpraktičniji dodatak u našoj garderobi.

Nosimo ih u hladnim zimskim danima, ali čarape su zapravo komad namenjen za svako godišnje doba i što je najvažnije, to je jedan od onih modnih dodataka koji daje karakter svakoj odeći.

Pogledajte samo street style hronike ili modne piste i videćete koliko čarape mogu da promene odevnu kombinaciju, odnosno, potvrđuju pravilo da aksesoari imaju vodeću ulogu u našim nastupima. Nosićete ih uz svaku moguću kombinaciju i svaku vrstu cipela jer čarape idu uz sve. Uz par mokasina kreiraju odeću inspirisanu štreberima (pogledajte Kendal Džener, Hejli Biber), sa visokim potpeticama daju nepretenciozan cool karakter i naravno sa patikama su apsolutno neophodne.

Ali zašto je ovaj osnovni dodatak postao toliko popularan poslednjih sezona?

U kolekcijama velikih modnih kuća kao što su Prada, Gucci, Balenciaga, čarape su preuzele vodeću ulogu. U kolekcijama poznatih dizajnera videli smo ih u kombinaciji sa večernjim haljinama, mini suknjama i šortsevima. Bez obzira da li ažuriraju vaš stil, moderne čarape su upravo ono što vam treba za prelazno jesenje vreme. To je pravi dodatak za dane kada je hladnije, a vi ne želite da se rastajete od omiljenih sandala.

Modeli čarapa koje ćete naći na tržištu su mnoge. Monohromatske, sa šarama, sa logom poznatog brenda i posebnim teksturama.

U galeriji smo izdvojili modele koji se posebno ističu ove sezone.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group