Cage sandale su letnji hit i razlikuju se od svih modela koje već imate

Leto smo identifikovali sa bezvremenskim izborima kao što su ravne papuče i lagane sandale, ali postoje i modeli sa zatvorenim prstima koji su apsolutno letnje, ali sa sofisticiranijim dodirom.

To su „cage“ sandale koje se zatvaraju na prednjem delu stopala, sa otvorima koji omogućavaju koži da diše. Ovaj poseban trend cipela pojavio se poslednjih sezona i od tada se stalno razvija. Ove godine „Cage“ sandale smatraju se super kul i jednim od najvećih trendova za leto 2022.

Ove sandale su prikladne čak i za najstroži kodeks oblačenja u kancelariji, jer pokrivaju prste. Ujedno, to su sandale koje ćemo nositi i u najležernijim izlascima u gradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Mara (@maxmara)

Ove sezone cipele sa zatvorenim prstima nalazimo u kolekcijama Max Mara, Loewe, Miu Miu, The Row i mnogih drugih. „Cage“ sandale se mogu kombinovati sa bilo kojom letnjom odećom, od opuštenih odela, do prozračnih cvetnih haljina, farmerki, krop pantalona, čineći ovaj trend cipela zaista fleksibilnim.  One vas mogu pratiti u svakoj prilici i postati deo svakodnevnog stila.

„Cage“ sandale su uglavnom ravne, dok se mogu pronaći i sa niskom potpeticom ili platformom, u zavisnosti od izgleda koji želite da kreirate.

U galeriji smo odabrali najlepše sandale za elegantan letnji izgled.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group